l
Voor verzamelaars, door verzamelaars!

VEELGESTELDE VRAGEN!

- Welke Pokemon kaarten zijn geld waard?
In principe is elke Pokemon kaart geld waard. Het verschilt enorm en daarom raden wij altijd aan om alle kaarten die je hebt op de foto te zetten zodat je zeker weet dat je de juiste prijs aangeboden krijgt.


- Wat gebeurt er als ik de foto's heb ingestuurd?
Door de jaren heen hebben wij een ontzettend groot netwerk van Pokemon liefhebbers opgebouwd. Deze kennen wij van beurzen, Pokemon toernooien, evenementen etc. We zitten in een groepschat met zo'n 250 liefhebbers die 24 uur de tijd krijgen om jouw foto's door te nemen en daarop een zo hoog mogelijk bod te baseren. Vervolgens zullen we dit bod aan je terugkoppelen zodat jij zelf kan beslissen of je ze wel of niet wilt verkopen.

- Hoe zit het met de betaling?
Dit wordt altijd in overleg gedaan. Hetzij door de kaarten persoonlijk op te halen zodat we het geld cash kunnen betalen of ter plaatse een bankoverschrijving kunnen voldoen, of door een aangetekende zending waarbij je direct na ontvangst, automatisch betaald krijgt.


- Hoe weet ik dat jullie een eerlijke prijs bieden?
Heel eerlijk? Dat weten we zelf ook niet. Soms doen we aankopen die achteraf veel te duur waren maar soms komt er ook ineens een juweeltje uit een grote verzameling die niet op de foto stond. In het eerste geval hebben we pech. In het tweede geval nemen we altijd contact op als blijkt dat we veel te weinig betaald hebben.

Je kunt er bij ons in ieder geval zeker van zijn dat er 250 verzamelaars meekijken naar de prijs en dat als het te goedkoop zou zijn, daar écht wel iemand overheen biedt! Dát is het mooie van Pokemon Unite.


- Kan ik ook andere Pokemon spullen aan jullie verkopen?
Ja zeker! Wij zijn échte verzamelaars en hebben dus ook veel interesse in andere Pokemon merchandise. Denk bijvoorbeeld aan de vele Pokemon games die er zijn of andere Pokemon plaatjes. Alles is welkom!


 - Hoe bied ik mijn kaarten bij jullie aan?
Om het zo makkelijk mogelijk te maken, kun je gewoon foto's insturen via WhatsApp of Mail. Daar kun je onbeperkt foto's in sturen en heb je snel en dynamisch contact. Klik voor een directe link op de pagina 'Pokemon kaarten verkopen'!