l
Voor verzamelaars, door verzamelaars!

OVER ONS!

Toen ik 4 was begon het, mijn moeder nam me mee naar de eerste Pokemon film in de bioscoop. Inmiddels heb ik die bewuste film zeker 100 keer gezien en ben ik met de remake ervan ook al weer onderweg naar de dubbele cijfers. De spelletjes die verkrijgbaar kwamen heb ik honderden zo niet duizenden keren uitgespeeld en verder was ik één van die pechvogels die ooit bij een verhuizing zijn complete map Pokemon kaarten is verloren...


In de pubertijd ben ik Pokemon een beetje uit het oog verloren maar de liefde bleef altijd. Toen ik eenmaal fulltime aan het werk ging, had ik ineens geld om nieuw leven in mijn verzameling te blazen. Waar ik vroeger twee maanden zakgeld moest sparen voor een pakje Pokemon kaarten, kon ik nu ineens de hele doos kopen. Helaas gaven de nieuwere kaartjes voor mij persoonlijk niet echt de beleving die ik zocht en ben ik mijn toevlucht gaan zoeken in de oudere sets.


En daar begon de ellende. Op marktplaats is het één grote bende van handelaren en kwakzalvers die de klok rond alle Pokemon kaarten voor veel te weinig geld opkopen. Je komt er als verzamelaar haast niet meer tussen. Ik bleek niet de enige te zijn wie zich daaraan irriteerde dus ben ik begonnen met een groepschat van verzamelaars onder wie we mooie kaarten konden kopen en verkopen. Verkopen bleek namelijk ook geen pretje op marktplaats omdat je continue wordt lastiggevallen door handelaren.


Omdat bleek dat er erg veel vraag is naar een fijne verkoop- én koopomgeving, ben ik samen met mijn goede vriend en compagnon Pokemon Unite begonnen. Pokemon Unite staat voor de liefhebbers die zich verenigen om samen aan de ene kant het verzamelen weer leuk te maken en aan de andere kant de verkopende partij altijd van de juiste prijs voorziet.


De rolverdeling is duidelijk. Ik hou de banden kort en warm tussen verzamelaar en verkopende partij en mijn compagnon doet de zakelijke en administratieve afhandelingen. Mocht je nou graag nog wat meer over ons willen weten, neem dan zeker contact op met je vragen! Voor nu, bedankt voor het lezen en succes met de (ver)koop van de o, zo geliefde Pokemon kaarten!